Hemtenta...

Idag har jag skrivit på hemtentan, som är jobbig och krävande eftersom det är mkt teori... Jag skrev en fjärdedel idag, vilket jag tyckte var duktigt av mig =) Ska fortsätta imorn....

Ikväll bär det iväg till affären, ska handla mat och godis =P inför påskhelgen...

GLAD PÅSK! =)

image38

Benhinneinflammation.

Aj, aj, aj... jag har råkat ut för något som gör sjukt ont... Benhinneinflammation... :( Jag har ju börjat träna och detta uppkom när jag hoppade mkt på jympapassen, jag har inte de bästa skorna för det heller så det var en utlösande faktor. Så nu måste jag ta det lugnt och vila benen så det går över.. Jag hoppar över seminariet idag eftersom jag har så ont. :( Sen måste J sponsra mig med ett par bättre jympaskor med riklig fjädring... Så jag kan studsa upp och ner hur mycket jag vill.

Ensam kväll...

Ikväll jobbar J sent. Vet inte riktigt nä han kommer hem det beror på om det går bra det dom ska fixa. Så jag har fått äta middag ensam idag :( lite trist, men men sånt man får leva med. Jag har sånt problem med att hitta ett jobb... Vilket jag är i stort behov av... Just nu får jag snåla som bara den för att få pengarna att räcka... och jag kan därför inte köpa det jag behöver och/eller något som jag vill ha, vilket jag inte kunnat göra på länge. Jag vill kunna köpa saker utan att behöva oroa mig för att pengarna inte ska räcka till..

Idag var jag hos tandläkaren och vips så rök 440 kr iväg, men jag fick konstaterat att jag hade jättefina tänder utan några anmärkningar. :D

Nästa vecka ska jag i alla fall försöka ta mig i kragen och ringa runt till olika ställen och fråga om jobb... Hoppas att det går vägen.

RSS 2.0