Idag.

Idag har jag varit trött på resttentan och bara velat få den ur världen, J får läsa igenom den ikväll och se vad han tycker..
Är den godkänd av honom ska jag skicka in den och hoppas på ett G.

Alldeles nyss ringde dom från DELL och sa att min dator var klar för leverans och att de kunde komma med den imorn kväll =D Så nu är jag jätteglad... Då kan jag leka med den i helgen ute på landet... Jag och J ska nämligen ha kräftskiva där med mor och far, lillebror och förhoppningsvis storebror också. =) Det ska bli mycket trevligt...

På fredag börjar skolan på allvar.. Då har jag min första lektion.. Jag ska ha Biologi hela dagen från kl.9-16... Hoppas att A kan komma in och luncha med mig en sväng. Det vore trevligt eftersom det var ett tag sen vi sågs nu.. Min bästa vän som jag saknar så =) Jag har inga böcker än till kursen eftersom det är lite oklart vilka böcker jag ska ha, så jag väntar med det tills efter imorn. Nu har i alla fall lönen kommit, fick den igår så det känns skönt. Nu är det bara CSN som jag väntar på..

Önska mig lycka till på fredag! =)

Ny dator.

Igår kväll beställde jag min nya bärbara DELL-dator. =) Jag anpassade den så att den blev bättre och har större kapacitet. Jag valde designen Blossom. Jag får datorn senast den 3 september och hoppas den kommer leva upp till mina förväntningar.

Här är en bild på designen...


och här är en bild på den fina insidan...


Förlovad.

6-12 augusti var jag och min J i Paris och när vi på kvällen 8 augusti var uppe i Eiffeltornet frågade J om jag ville förlova mig med honom. :D Jag blev överlycklig... Inte nog med att det var datumet 080808 utan det var dessutom i Paris uppe i Eiffeltornet allt skedde. Superromantiskt! När vi kom hem var vi snabba med att åka och prova ut några fina ringar och det tog inte lång tid innan vi bestämde oss för ett par som vi tyckte var fina. Så nu är de beställda och ska vara klara senast 25 augusti, förhoppningsvis tidigare. :D


RSS 2.0