Midsommarafton.

Snart är det midnatt och då är midsommaraftonen här. Jag är ute på mina föräldrars landställe med hela min familj och sitter nu och testar deras nya bärbara dator. Den är superfin, jag funderar på att köpa en likadan när jag får min lön. =)

Imorgon blir i det alla fall god mat i den skinande solen (som det självklart kommer att vara) =) midsommar. Nu ska jag gå och sova tror jag så jag orkar med morgondagen, Jag och min älskade J måste ju fara hem redan imorgon kväll eftersom jag ska börja jobba kl. 07.00 på lördag. Lite småjobbigt faktiskt... men men vad gör man inte för lite extra pengar..

Jag önskar alla bloggare en glad midsommar!


2-0 till Sverige!

Japp, då var första matchen avklarad och en riktigt snygg sådan. Zlatans 1-0-mål var riktigt snygg =) Hanssons 2-0-mål var också snyggt och han orsakade stor nervositet hemma i min soffa. =) Men mål blev det och vi slutade matchen med 2-0 till oss. Superskönt!



Idag är jag ledig från jobbet vilket är skönt, jag tog en skön liten sovmorgon och vilade ut riktigt ordentligt... Imorn ska jag jobba 12-21 och på fredag blir det en kort dag 8-14. Men det är roligt att få jobba.


Godmorgon!

Godmorgon alla bloggare, idag är min första dag på mitt nya sommarjobb och jag är lite nervös, men det kommer säkert gå bra. Jag ska jobba på ett ålderdomshem och jag fick jobbet jättefort så jag är jätteglad över att kunna tjäna lite cash under sommaren ...
Ska nu borsta tänderna och göra mig iordning liter så jag känner mig redo... Jag börjar först kl.13 och jobbar fram till 21 idag imorn blir det tidigare 8-16. Får förhoppningsvis mitt schema idag över vilka tider och dagar jag ska jobba så det ska bli spännande att se.. Ska försöka få ledigt den veckan jag sa att jag eventuellt kunde jobba för jag känner att jag kanske behöver 5 veckors ledig tid efter allt slit under våren. Men vi får se vad dom säger där... Hoppas, hoppas, hoppas att det inte är några problem...

Sommarlov!!

Idag började äntligen sommarlovet och det känns riktigt skönt... var imorse och fixade ett nytt ID-kort på polishuset, det gick på typ 5 min, jättefort... Den är färdigt att hämta om en vecka så då ska jag åka tillbaks.. När jag kom hem satt jag och solade på en stol vid fönstret här hemma och fick en massa färg på kroppen =) Ser ut som jag varit utomlands nu =D

Våra vänner har äntligen fått sin bebis =D Lilla Adam kom till världen inatt 05-06-08 kl.00.50, vägde: 3420 g och var 52 cm lång.

image56

Jag har så sjukt ont i nacken, vet inte varför men jag är så skujt öm och kan knappt vrida på nacken... hjälp vad ska jag ta mig till!! Hade lite ont igårkväll och då masserade J mig så det gick över ett tag sen kom det tillbaks igen och imorse när jag vaknade hade jag så sjukt ont... har tagit en ipren men den har inte hjälpt.. =(

image55

Stackars mig och sen ska jag vara barnvakt också... kommer vara helt slut sen...men det är sista gången jag är barnvakt i sommar har nämligen fått ett sommarjobb =)

Plugg, plugg, plugg

Idag som igår har gått ut på att plugga till salstentan som jag ska skriva imorgon. Det känns väl sisådär men jag har hört av en vän som redan skrivit den att jag kommer klara den för den kommer vara lätt. Så jag hoppas verkligen det... Det är sol ute och jag måste sitta inne, det känns inte så roligt, fast efter att ha bränt mig i heögen kanske huden mår bra av lite vila.. För helgen spenderade jag inte åt pluggande utan åt ren avkoppling med vänner och J. Undrar när våra vänners bäbis ska komma till världen. Det datum som barnmorskan satt var igår 2 juni, så nu får den faktiskt ta och komma ut. =)

Som sagt imorn är det salstenta, men det är sista tentan innan sommarlovet, så imorn efter kl. 13.00 har jag sommarlov.. =D Jippi!!!!!

På torsdag måste jag åka in till polishuset och skaffa mig ett nytt ID-kort för mitt går ut 18 juni... Det kostar bara 400kr, som hittat eller inte =) Men måste ju ha ett så får väl tömma fickorna på slantar... Sen måset jag ju köpa nytt åkkort också eftersom mitt terminskort tar slut 13 juni och det är garanterat inte gratis... =(  Men men solen skiner och värmen är härlig så jag får väl stå ut  =)

image54

RSS 2.0