Opponering.

Idag hade vi opponering av våra och andra c-uppsatser.. Vi skulle opponera på en annan och en annan skulle opponera på vår.. Hela opponeringen gick så fort för alla, vilket gjorda att vi blev klara 3 timmar tidigare än utsatt. Så vi fick gå innan lunch, vilket var riktigt skönt.. =) Vi fick inte ut så mycket av hon som opponerade på vår uppsats hon hade missuppfattat allt som hade med opponering att göra kändes det som... Så det var lite surt, dock fick vi en bra kritik från examinatorn som vi tog till oss och ska ändra inför den slutgiltiga inlämningen.. Både P och jag tyckte vår opponering var bäst. Vi gick in lite mer på djupet, både i sammanfattningen av deras uppsats och i kritiken.. Vi gick inte in så mycket på formalian, utan mer på innehållet och upplägget, vilket vi i alla fall tyckte skulle ge skribenterna en god fundering kring sitt skrivna.

Vi blev i alla fall alla godkända på opponeringsdelen, vilket var väldigt skönt.. En till sak avklarad! =D Nu väntar vi bara på examinatorns kommentarer som han ska skicka innan kl. 20 ikväll. Sen är det bara att sitta och korrigera allt som ska korrigeras. =) Sista inlämning är 5 juni kl.14.00. Sen är det bara vänta och se efter tre veckor om man är godkänd...

Bloggtorka igen...

Ja nu var det väldigt länge sen jag skrev här i bloggen igen.. Fy på mig... =) Har haft så mkt nu med c-uppsats och distanskurs.. Men nu jäklar kan jag se ljuset i tunneln.. Nu är det nära..

Imorn är det opponering på uppsatsen då ska vi opponera på en annan uppsats och någon annan ska opponera på vår.. Börjar bli lite smånervös över det.. Vi har dock fått väldigt bra tider.. Hon som opponerar på oss, gör det innan lunch och sist av alla har vi vår opponering som är kl. 14.00-14.45.. Håll tummarna då!

Nu ska jag skriva om lite på min distanskursuppgift efter att F opponerade på den. Plugget tar all min tid just nu...

Fast ikväll blir det träning, upp på löpbandet och ge järnet =P Denna vecka blir det 3 pass efter allt snask i helgen... Måste bränna kalorier.. Så just nu består mina dagar av plugg och träning. Det är rätt najs =)

Känner mig stolt.

Igår följde jag med J till gymmet där han tränar och köpte ett halvårskort. Nu jävlar ska här fås en snygg kropp. Jag började med att köra en halvtimmes kondition där jag körde Step-maskin, rodd-maskin och spinning. Sedan gick jag över till styrketräning en halvtimme. Jag tränade axlar och rygg. Nästa gång blir det mage, bröst och kanske lite ben/rumpa. =)
Ska träna minst 2 dagar i veckan i ett halvår nu, så på söndag blir det dag 2 för denna vecka. Vem vet någon vecka kanske jag följer med J på hans 3 dagar i veckan som i sommar när jag är helt ledig.

Åhh känner mig så duktig! =)

Det börjar bli en vana...

... att blogga sällan för mig. Jag har haft fullt upp så att säga.. Hela valborgshelgen har vi haft övernattningsgäster, vilket har varit väldigt trevligt. Dock blir det väldigt trångt med övernattningsgäster i vår 59 kvm lägenhet. Vår planlösning gör dessutom att det känns extra trångt. De åkte kl 10 i söndags och om jag får säga det var det skönt att få ha sin lägenhet för os själva. =) J åkte strax efter att gästerna hade åkt till våra polare för att hjälpa dem att riva köket deras. Det tog 9 timmar. Jag var ensam hela söndagen alltså... Saknade min pojk, extra mycket när jag fått dela honom ett tag..

Sen har jag varit irriterad på mitt antivirusprogram på min bärbara som slutade fungera så jag fick avinstallera det och få ett annat antivirus, samma som vi har på den stationära. Vi ska försöka sälja det andra på blocket..

RSS 2.0