Omtenta... =/

Jaha då fick man rest på förra kursens examination och måste sitta med dubbla examinationer nu... Ska försöka hinna bli klar med båda till på onsdag nästa vecka.. Jag kunde lista ut att det skulle gå dåligt på förra kursen eftersom vi hade M.P i den kursen och han är känd för att underkänna många =( men men det är bara att kämpa vidare och rätta hans kommentarer.

Snart är det helg och J ska åka till sin födelseort Nyland och gå på klassfest. Han blir borta hela helgen. Själv ska jag följa med mor och far ut till landet så jag hoppas det blir fint väder så jag kan sitta ute och plugga =) Får släpa med mig alla böcker och block och sånt... huga... det kommer bli tungt... =/

Nu blir det Tacos, smaskens!! =P

image45

VFU

Just nu sitter jag på skolan där jag har min VFU i 3 dagar och detta är första dagen.. Ska vara här på måndag och onsdag nästa vecka också. Under de 2 första dagarna ska jag observera barnen och se om det sker några typer av maktfördelningar eleverna emellan. Idag observerar jag pojkarna och på måndag flickorna.. Sedan ska jag även jämföra flickornas och pojkarnas beteenden för att se om det finns några likheter/olikheter dem emellan. Sista dagen ska jag göra en intervju med min handledare som också ska handla om maktförhållanden mellan eleverna. Det blir säkert bra när det blir klart sen, då ska vi redovisa detta i våra SA-grupper sista seminariet så det kommer nog gå gallant. Vi har lite förslag redan på hur vi vill genomföra redovisningen =)

Idag är det även fredag, skönt! Efter att ha gått upp kvart i 6 idag känner jag att helgen är välbehövd. Imorn ska jag och min kära J åka och hämta tårtorna som vi ska ha till mormors 80-års fest. Så det är vad det blir på lördag. Annars vet jag inte riktigt vad som komma skall.. =)


Nya kort!

Idag fick jag äntligen min beställning från kortmakaren.se. 10 stycken ProMarker pennor och en stämpel. Detta gjorde att jag kunde slutföra korten som jag och mamma gjorde i lördags. En ska min mormor få, då hon fyller 80 år idag och vi ska fira henne på lördag.

Så här fina blev dom:


image39

Ett fint rosa kort, där jag använt ett rosa papper som jag köpt i ett kitt med rosa papper från panduro. Även Grattis-stämpeln kommer därifrån.

image40

Det här kortet ska mormor få!

image41

Här är ett par söta babyskor som jag tillverkat visst är dom fina... =D

image42

Ett grönt, glittrigt fint grattiskort till någon som fyller år =)

image43





RSS 2.0