Scrapbooking.

Idag har jag varit med min moster och kusin på en scrapbooking kurs, där vi fick göra en massa fina kort. :) Det var superroligt, jag blev såå inspirerad. Måste köpa grejer nästa gång jag är där så jag kan göra så här fina kort på egen hand.

Här nedan följer bilder på korten jag gjort :D

image30

och här är insidan!

image31


image32

och insidan..

image33


image34


image36


image37

Fina va!! :D

Helgjobb.

Jag behöver ett jobb, ett helgjobb. Jag vill jobba varannan helg och även någon kväll eller dag i veckan. Jag vill jobba i mataffär eller i en klädaffär, men jag har svårt att hitta något.  Hjälp mig någon!

Friskis&Svettis!

Japp så har man äntligen gett sig ut och tränat, klev precis ur duschen. :D Det var asroligt och inte jobbigt alls, men Bas-passen är rätt lätta, så nästa gång blir det ett Medel-pass kanske ;) Känner mig i alla fall stolt över att jag och L kom iväg idag och att examinationen är förbi. Imorn börjar nästa kurs, har hört att den ska vara rätt jobbig, men jag tror det beror helt på vilken lärare man får. Jag ska ha Palmes son... undra hur han är... :)


Examinationen klar!

Nu är äntligen examinationen klar ovh ivägskickad. :D Jag ska snart iväg på träning med L. Vi har pratat ihop oss och kommit fram till att vi ska börja träna ihop. Vi ska få in 2 pass i veckan och vi har valt att träna på Friskis & Svettis för det var det billigaste alternativet. Så idag kl.16 blir det hopp och studs på ett bas-pass :) hoppas jag blir vältränad...

Sen blir det en välförtjänt vila efter hårt pluggande och hurtigt jympande...

Examination.

Idag har det bara varit en massa pluggande.. har som sagt en examination som ska mailas in på onsdag innan kl.16. Så det är lite stressigt, ska även hinna förbereda en redovisning som ska göras imorn så det är fullt upp. Plus att jag springer nu till tvättstugan titt som tätt... Livet är inte lätt...

Har ju börjat min diet som går ut på att jag endast får förtära mat med 3 timmars mellanrum... Jag hoppas detta gör så jag går ner. Skriver även en matdagbok över vad jag stoppar i mig, det tror jag är jätteviktigt för att ha kontrollen..

Nu blir det fortsatt plugg..... :(

Shopping.

Idag var jag förbi Fältöversten en sväng och fann 3 st fina tunikor/klännigar på Indiska.. Blev så glad att jag äntligen hittade något som jag kunde ha.. Provade nämligen en massa jeans och jackor på Bikbok men inget passade så det kändes skönt att äntligen hitta något. Men pengarna rusade iväg eftersom jag valde att köpa alla 3 av mina favoriter.. det gick på över 700 kr, men men vill man vara fin får plånboken vara tunn :)

image26

image27

Den tredje fanns dock inte på bild men det var en svart en... :D

Äntligen fredag!

Äntligen fredag och helg! Ska bli skönt med lite vila... Ikväll ska jag och J gå på bio och se Cloverfield på Rigoletto.. hoppas att den är bra.. Innan ska vi köka något i Kungshallarna.. Det blir en utekväll kan man väl säga ;)

Jag har varit duktig idag gjort en hel del på min examination faktiskt.. Så känner mig stolt över mig själv :D

image25

Bukett!!

Jag hade inga förväntningar på att få något från min kära J, men trott eller ej han kom hem med en fin bukett blommor till mig :D helt otippat! Fast om man ska tala sanning, hade jag tyckt det varit konstigt om han inte kom hem med något nu när jag ställt mig och gjort fina cupcakes till honom :)och här är en bild på den underbart fina buketten!

image22

Alla hjärtans dag! :D

Idag är det dagen jag längtat efter, jag har äntligen gjort mina första cupcakes men ingredienserna från kakburken.se. Jag hade inga förväntningar på att få något från min kära J, men trott eller ej han kom hem med en fin bukett blommor till mig :D helt otippat! Fast om man ska tala sanning, hade jag tyckt det varit konstigt om han inte kom hem med något nu när jag ställt mig och gjort fina cupcakes till honom :)

och här är dom! :D

image20


image21

En ny start!

Idag ska jag åka till Lidingö och fixa ihop några intervjuer på min praktikplats. Hoppas jag får tag på några, jag ska ha från en lärare, specialpedagog och rektorn helst. Får se om vi kan få alla. Rektorns frågor mailade vi för han hade inte tid idag, så vi får se om han svarar på dom innan veckan är slut.

Jag har ett problem... jag har blivit slö och orkar inte göra så mkt men jag skulle vilja träna något. Tycker bara att det är tråkigt att träna själv... skulle vilja gå med någon vän... plus att det är dyrt men skulle jag ha någon att gå med skulle jag lätt betala ett träningskort :)
Jag måste få upp glöden och passionen igen för att kunna gå ner i vikt... Jag måste avstå från det jag älskar mest, vilket är godis och annat smått och gott och istället fokusera på annat som att må bra.. Jag vill gå ner 10 kilo.

image16

Plugg, plugg, plugg...

Usch nu orkar jag inte med det här längre.. orkar inte med examinationen... jobbigt att läsa, jobbigt att skriva... låter det vila till imorn tror jag. Då får jag skriva på förmiddagen, vilket jag gör bäst :)

Snart är det Alla hjärtans dag! Och med det väntas Cupcakes! :P Lovar att jag ska lägga ut bilder på dom när dom är klara... Det jobbiga är att jag kommer inte kunna baka dem först runt kl.18 eftersom jag har en heldag i mitt partnerområde (Lidingö) :( då vi först ska gå på en förelsning och sen åka till en skola och träffa vår samordnare. Dagen håller på mellan kl. 9-16, HUGA...

För att åter prata plugg... Inte nog med att vi har en examination som vi fick en vecka innan den ska vara inne, vi ska dessutom göra intervjuer på våra praktikplatser som sedan ska analyseras och redovisas muntligt individuellt. När ska vi ha tid för allt??

Det gäller att stå ut och inte bli tokig... :)

image15

Diskmaskin.

Äntligen! Igår kom den... vår nya diskmaskin... :) och idag diskade vi i den för första gången och all disk blev såå ren.. :) Det ska bli superskönt att inte behöva diska allt för hand. Vissa saker måste man dock diska för han men det är bara nån stekpanna så det är inte mycket alls.. Åhh den har varit sååå efterlängtad! :D

image14

Tvättstugan.

image12

Håller på att tvätta i tvättstugan, vilket inte är det roligaste. Har tid mellan 10-12 så ska försöka hinna med så mkt som möjligt. Vid 12 kommer A och ska luncha här hemma med mig. Det ska bli mycket trevligt, ser fram emot att få träffa henne. Vi ska då gå ner till affären och handla det som faller oss i smaken. Får se vad det blir. Idag åker J iväg på en arbetsmarknadsträff i Linköping och kommer hem först på onsdag kväll. Ska bli ensamt att inte ha honom hemma, tycker inte det är skoj att vara själv. Men jag får väl se till att försöka roa mig dessa 3 dagar och 2 kvällar.

Jag längtar tills sakerna kommer, som jag beställde på kakburken.se, så jag kan baka lite cupcakes. :P Det ska bli jätteroligt.

Middag!

Idag ska jag prova laga mat i vår nyinköpta Ultra Plus från Tupperware, det är som en lergryta. Vi har valt att göra kycklingfiléer i den och jag valde då att dela upp filéerna lite och sen har jag haft i kycklingbuljong, hackad vitlök, tärnad gul lök, skivade morötter och salt, peppar och lite grillkrydda. Till det tänkte vi ta ris. Jag hoppas detta kommer smaka bra. :)

image11

RSS 2.0