Kväll.

Idag höll jag på att frysa ihjälp ute i skogen med klassen på exkursionen.. Frös såå om fötter och händer =( Skulle ha tagit sockor och vantar... det är alltid lätt att vara efterklok.. =)

Fortfarande värk i magen.. en konstant värk hela tiden men det blir värre då och då, då det kommer stötvisa krämpor.. =(

Nu blir det sängdags för mig för börjar bli riktigt trött... har varit trött ända sen jag kom hem ca 16.30 men så har jag haft fullt upp med datorn bl.a. =) Men nu så...

Godnatt!


Gå över!

Värken verkar inte vilja gå över... Sov jätedåligt inatt av att det värkte och värkte tills jag vid 4-5 tiden gick upp och tog en alvedon, då gick det över efter ett tag så jag i alla fall fick sova ut på min sovmorgon... Vi börjar kl.13 idag, så jag kunde sova länge.. Vi ska ut på exkursion och kolla på mossor och lavar... Låter jättespännande - eller hur?? =) Jag hoppas magvärken snart går över för om det fortsätter vara som igårkväll, kommer jag dööö... =)


illamående.

Igår mådde jag superdåligt... låg mest hela dagen och mådde illa och hade ont i magen.. jag vet inte vad det berodde på, jag har aldrig haft det förut... Jag mådde illa bara jag tänkte på mat och tanken att stoppa in det i munnen, så jag åt nästan ingenting.. Det blev lite frukt och knäckebröd och lite vatten.. Det var inge roligt alls och inte nog med att magen krångla, jag hade fruktansvärt ont i huvudet också..

Idag mår jag lite bättre, jag har fortfarande ont i magen men jag känner inte av något illamående.. Jag har försökt få i mig lite havregrynsgröt till frukost, vilket känns skönt.. Jag tror dock inte jag klarar av att åka till skolan så dom får klara sig utan mig idag...

Undrar vad gårdagens och dagens hemska mående beror på....

Ledig.

Idag har jag ingen skola så jag kunde ta en skön sovmorgon och bara ta det lugnt.. Har suttit och lekt lite med en bild i paint.net.. =) Det är superroligt!

Ikväll blir det sushi och bio med älsklingen, ska möta honom kl.19 vid sushistället.. Sedan ska vi se "The dark Knight". Hoppas den är bra.. Känns som det är en sådan film man ser på bio..



Stressig morgon.

Huga, vilken stressig morgon jag har haft..
Det började med att jag åker till skolan till kl. 9 eftersom jag är hundra på att vi börjar då.. Jag skulle möta L kvart i. Jag väntar och väntar och skickar sedan ett sms, där jag frågar om hon kommer snart... Hon ringer upp och säger att vi börjar väl kl. 13.. Ser sen i kalendern att detta stämmer... Tur att man bor rätt nära så det bara tar en kvart hem... Väl framme vid porten märker jag att jag har glömt hemmanycklarna hemma och J har redan åkt till jobbet... Jag måste nu ta bussen till hans jobb, skönt att bussen går precis vid oss och stannar precis vid hans jobb... Jag möter upp honom och får hans nycklar.. Tar bussen hem igen och väl framme vid porten kommer jag på att vi har glömt brickan för att kunna öppna porten.. Fick vänta till någon kom som skulle in eller ut.. Jag behövde inte vänta så länge, alltid något som är bra...

Nu sitter jag med datorn i knät i soffan och tar det väldigt lugnt så jag varvar ner lite... Inte bra att stressa så mycket.. Snart bär det ju av till skolan igen..


Duktigt.

Åhh jag känner mig såå duktig just nu... Jag har nämligen varit och tränat på Friskis. Gjorde ett Step-up pass och jag öste hela passet. Är så stolt över mig själv... Nu har jag precis ätit god mat som älsklingen har varit gullig och slängt ihop.. Det blev stekt lax med stekt sparris och pestoblandad spegetti. =P Jättegott!


Kemiuppgift.

Nu är jag klar med min kemiuppgift, som är att göra något kreativt med grundämnet neon, som är Stockholms landskapsgrundämne. Jag valde att göra en "Visste du att...? " - bok.

Resultatet blev såhär:














Imorgon börjar en ny vecka.

Jaha så var det fredag igen. Jag har en rätt hyffsad vecka framför mig, har endast en lektion i skolan och den är på torsdag kl.9-12. Skööönt! =) Imorgon ska jag hem till A och plugga. Vi ska laga pannkakor, smaskens! =P




Nu blir det middag här hemma, för nu har J kommit hem från träningen.

Torsdag.

Jag ska snart iväg på basgruppsdag, vilket inte brukar vara speciellt roligt... Igår däremot hade jag supertrevligt med L i stan. =) Vi sprang runt och letade mode haha jag hittade lite bra skönhetsgrejer som jag behövde från Make up store och från Apoteket. Kunde även byta stövlarna, eftersom den ena stöveln av det första paret började låta konstigt från hälen. Det var ren tur att jag fick ut ett nytt par igår =) Först sa de nämligen inte att de hade några när jag frågade på Din sko på Feetfirst på nedervåningen, utan att de bara hade provexet kvar. Så jag bestämde mig för att prova prvexet för att se om den var mkt uttöjd. När jag lämnade in den till tjejen på övervåningen för att få prova båda kom hon upp med ett nytt par. =) Helt fantastikst! Vi hade tidigare varit på den vid indiska på drottninggatan och de hade inte packat upp sin beställning så jag kunde tidigast få några idag, men då fick jag nya stövlar igår =)

Jag tror nu att jag har kommit på vad jag ska göra för uppgift om Neon på kemiupggiften. =) Det blir säkert bra...Nu har jag långledigt från skolan i alla fall... Har lektion först på torsdag och det är den enda nästa vecka. Så det är ju rätt soft =D Jag ska njuta, men ändå göra uppifterna i varje ämne.

God morgon.

God morgon allihopa! Nu sitter jag här en snabbis innan jag ska gå till skolan. Jag vet att jag är väldigt dålig på att uppdateramin blogg så jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det.

Igår var det måndag och som alla andra måndagar så var den inge rolig alls. Jag hade tvättstugan mellan kl.10-13, vilket jag hatar... Jag vill ha min egen tvättstuga i min egen villa/radhus. Jag hade iof ingen skola igår vilket var väldigt skönt så jag satt mest hemma och latade mig efter det att jag tvättat färdigt.

Idag ska jag först träffa SA-gruppen för att göra ett litteraturseminarium. Sedan ska jag luncha med A som ska bli så trevligt =) Sen ska jag ha Fysik till 16. Så jag slutar rätt sent, får se om jag hinner med ett träningspass ikväll, det vore roligt.

Ha en bra dag!


Byte av kappa.

Jag valde idag att byta den lila kappan mot en mörkgrå. Tyckte att en lila jacka kunde bli lite mkt.. jag får istället ha färgglada tillbehör och kläder till.. =)

Detta köpte jag idag tillsammans med kappbytet:



Fint va?
Behövde ett par lila strumbyxor och en orange sjal som skulle passa till de oranga strumbyxorna. =)

Shopping.

Idag var jag ute med min söta mamma och shoppade. Jag hittade en hel del grejer som jag behövde så jag är riktigt glad faktiskt. =D



Snygga stövlar!




Snygg kappa i en väldigt stark plommonlila färg.. Döläcker!



En mörklila kofta som var så söt!



En lång snygg vit skjorta och ett brunt midjebälte... Snyggt! =)

Och sist men inte minst köptes strumpbyxor i läckra färger och benvärmare till lite kallare tider... Jag köpte även lite annat smått och gott som jag inte orkat fotografera..



En väldigt lyckad shoppingdag och jag får säga det själv, men jag är inte helt klar måste införskaffa lite andra saker också, men det ska jag nog vänta med tills jag får nya pengar. =)

Internet.

Nu sitter jag här och skriver på min nya bärbara dator. J köpte en bra router igår så nu har jag äntligen internet på min dator så jag kan sitta och leka hur mkt jag vill... =)

Idag kom CSN-pengarna så i helgen blir det rikligt med shopping. =D Behöver mycket saker så det ska bli roligt att få förnya garderoben.. Köpte ju datorn för sommarlönen så fick vänta på dessa pengar innan jag kunde köpa kläder och skor etc. Jag har tittat ut en hel del snygga kläder, jacka och skor som jag ska springa runt och kolla på med J i helgen.. Får se om något passar... Det är inte lätt att hitta kläder med en kropp som är 185 cm lång och med fötter som är strl 41... Men ska väl hitta ngt som passar..

Nu har skolan börjat på allvar har haft 5 lektioner hittills och har en till imorn sen är det långledigt t.o.m. på torsdag. På onsdag nästa vecka ska jag hem till A och vi ska plugga järnet.. Det ska bli roligt att få umgås lite med henne =)

Ikväll kl.20.00 är det Idol-premiär. Jag ska kolla och roa mig åt alla som inte kan sjunga.. Jag är lite elak =P


RSS 2.0