Personlighetstest.

Gjorde ett personlighetstest idag som visar vilka yrken jag passar i.. Jag passar bl.a. som förskolepersonal och hemmafru... =) jag lägger till länken med mitt resultat här:

http://se.41q.com/typ.41q?p=23673517


Kväll.

Det blev tyvärr inget med A ikväll. Hennes dotter fick 41 graders feber, så hon kände inte att hon kunde lämna henne.. Jag blev lite ledsen eftersom jag gjort mig iordning, men men klart att hon ska ta hand om sin söta lilla dotter.. Som för övrigt skryter om jag är hennes kompis.. =) Det får helt enkelt bli en mysig hemmakväll istället och det har jag gärna, men det hade ju varit ännu trevligare att umgås med vännen min..

Tidig morgon.

GOD MORGON!!

Det fanns ingen annan tvättid idag, så det fick bli tvätt mellan kl. 7-10. Snacka om att jag är trött... Ska nog vila en stund på dagen sen så jag är pigg när jag ska umgås med A.. =)

Jag kom in på distanskursen nu i höst på 15 poäng, nu gäller det bara att klura ut hur den fungerar.. haha... Jag vill få dem poängen, så jag bara behöver läsa 15 poäng extra poäng i vår, så jag blir klar till sommaren.. Jippi!!


Lång dag.

Idag har jag varit på skolan mellan kl. 9-16. Var så trött när jag kom hem att jag somnade en timme... imorn ska jag tvätta mellan kl. 7-10 om inte tiden mellan kl. 13-16 är ledig som J ska kolla när han ska till träningen.

Imorn ska jag även ut med A =D Det ska bli så himla roligt att få komma ut lite och framför allt umgås med med henne.. Vi ska ska strosa runt i gamla stan och ha trevligt =D

Gamla stan, here we come! =D


RSS 2.0