3 år.

Idag firar jag och älsklingen 3 år.=) När jag kom hem hade han gjort lite gulligt på köksbordet lagt ut godis i ett hjärta och i en trea i mitten med 2 krukor med röda fina blommor och tända ljus.. Han är lite romantisk i alla fall.. hihi =)

Tidigare åkte jag hem till L och så satt vi och skrev Geografi-uppgiften. Det var supertråkigt tur att man var två..hihi...

Efter att vi kände oss klara bar det iväg in till stan för lite shopping. =) Jag behövde en klänning att ha på bröllopet jag ska på på Lucia och så behövde jag vinterstövlar och lite annat smått och gott.

Jag fann både klänning och stövlar. Var dock lite orolig över klänningen eftersomden är svart, men den var så snygg så jag var bara tvungen att ha den... Stövlarna som jag var ute efter fanns inte i min storlek över huvud taget (41), såjag fick gå på alternativ 2, men de var också snygga.





Dom är jättesköna och fina. =) Jag köpte även skinnhandskar, en förvaringsficka på ordning och reda och en liten spegel.

Nu är jag pank! =(

Direktsändning av Idol.

Igår hade jag jättetrevligt med mina väninnor L och E. Jag och L hade lektion till 12 och efter skolan följde L med mig hem och fikade lite innan vi skulle träffa E i stan och äta en bit mat och dricka lite vin. Vi skulle efter detta ta en direktbuss till idolstudion från centralstationen. Vi hann med en tidigare som gick redan 18.30 istället för kvart i, så vi kom fram lite tidigare och kunde få möjlighet till bättre platser på idolsändningen. Vi hamnade dock väldigt långt bak eftersom varje deltagare och jury och Peter hade typ 3 rader med VIP-platser, så det fanns inte så himla mycket över till oss andra... Men men det var helt okej och ljudet i studion var extremt mycket bättre än det man hör i tv:n. Den långa pausen var dock lite dryg, vi var tvungna att utrymma själva studion och samlas i väntrummet i 40 minuter... Detta var extremt segt. Jag trodde att det skulle ordnas någon liten underhållning under den långa pausen, men icke.. Måste även säga att det var extremt varmt i studion.. Jag höll på att döö av värmeslag.. haha

Jag tyckte det var roligt att få uppleva en direktsändning men jag skulle orka vara där varje fredag som vissa fans är. Nej, en gång räcker.

Kram på er!

Mina favoriter är:



och...


Dålig.

Usch jag har blivit så dålig på att uppdatera här på bloggen. Har så mycket att stå i med skolan och så...

Idag har vi haft heldag i skolan 9-16. Vi hade vår första samhällskunskapslektion idag på eftermiddagen, 3 timmar utan rast... Lite jobbigt!

Imorn händer det roliga grejer, jag, L och E ska nämligen gå och se på direktsändningen av Idol. Innan ska vi äta middag och ta ett glas vin eller två :P

Jag har gjort lite fina julkort som jag kommer lägga upp om nån dag eller så... Tycker det är så roligt att pyssla..

Tänkte att ett litet ljus kunde värma i vintermörkret.


GODKÄND!

Jag är äntligen godkänd på hela AOU 2! :D Efter 4 försök kan jag nu varva ner och fokusera på nuet och inte på gamla kurser... Känns sååå skönt! Jag är så GLAD! :D


länge sen.

Oj va det var länge sen jag skrev här nu. Har haft lite annat för mig... Det är dock ingen ursäkt, men men.. Snart ska E komma hit och så ska vi sitta och jobba med vår distanskurs "Pedagogisk dokumentation med IT-stöd". Skriver mer lite senare idag.


RSS 2.0